Segueix

Un altre acte de la gran obra de teatre.
Rufián crida a repensar l'estratègia: reconeix que ERC ja no és imprescindible.
elnacional.cat/ca/politica/ruf

· · Web · 2 · 0 · 1

@Obiols pensava que parlarien de catalunya, pero no, ER parla d'Espanya on són només els còmplices, la joguina d'usar i llençar.

Com no comencin a posar-se d'acord els partits indepes el descontent serà tan gran que Espanya ens fotrà un grillets que serem més espanyols que "Paco Poquito un cojón"

@Obiols
Doncs q comencin a dir no a tot i es deixin d'hòsties.
La gent no els va votar x llepar culs ñords.

@af_21 @Obiols la gent els ha de deixar de votar, sense patacada electoral dels suposats indepes no passarà mai res. O bé que s'imposi una estratègia independentista comuna obligada a tots els partits

@xevhi @Obiols
Esquerra vol la presidència.
Sempre trobarà una excusa x no fer front comú.
Cal q es presenti una candidatura aglutinadora.
I q la gent recordi q esquerra és el partit q va preferir donar la Gene a aquell sociata ñord q viu del cuento.

@af_21 Jo li donaria la presidencia de la Generalitat. JxCat tindria l'excusa perfecte per tornar-li les jugades que li anat fent tots aquests anys, una per una.
@xevhi

@Obiols @af_21 presidència de la merda de comunitat autonòmica, sí.. se la poden confitar

@xevhi
Tampoc s'ha de ser així. Però arribat l'hora de començar a tornar totes les gamberrades que ens ha fet el mossèn des de 2016 fins a dia d'avui.
@af_21

@Obiols @af_21 jo des de l'entrevista de TV3, el mossèn ara mateix el veig més con el cap d'una banda de traficants

@xevhi
La presó es el que te. Crea uns hàbits que no pots dissimular per molt que t'esforcis. Jo el comparo quan vaig tornar de la mili, les primeres setmanes tenia el comportament que tenia a l'acadèmia. Per això el Otegi va dir que no es podia manar un partit polític des de la presó.

@af_21

@spla
També. Però no em negaràs que tens més llibertat per poder contrastar informació que una presó on t'has de refiar de gent com el Sergi Sol. Al exili tens accés a les xarxes a la presó ni això.
Per això diuen que es va crear el @ConsellxRep i penso que era una bona idea.
@xevhi @af_21

@Obiols el que mana en un partit ha de ser lliure i estar en el país on aspira a governar. Cap altre cosa és enganyar a la gent.

@ConsellxRep @xevhi @af_21

@spla En Mandela manava des de la presó. Penso que ni tot es blanc ni tot es negre. Tant des de la presó com al exili poden donar consells i orientacions però en cap cas han de poder prendre decisions. Estem d'acord
@ConsellxRep @xevhi @af_21

@spla
ETA tenia tota la seva plana major a i donava ordes en el més estricte sistema piramidal. Consider que no hi ha res com poder estar en el país, però mal per mal es menys mal el exili que la presó.

@xevhi @af_21

@spla
ETA era molt més que un partit polític. Gràcies a ETA te el nivell d'autonomia que te. A finals dels 70 principis dels 80 portaven un promig d'un policia mort per dia. El guardia civils els entrava cagarrines quan els tenien que enviar a . Això sí que ho recordo molt bé.

@xevhi @af_21

@Obiols @af_21 tota la raó, ho dic sense alegrar-me'n, la presó passa factura a tothom. És dramàtic q continuï al capdavant d'un partit com ERC. Tant de bo tinguin una bona devallada electoral i així reaccionin. Com tantes vegades passa als partits q s'allunyen de l'estratègia del sentit comú i perden el contacte amb la gent de peu. Com ell molts altres de tots els partits.

@xevhi
El que està fent ERC no es la primera vegada que ho fa. Ja en la segona república hi han dades de coses similars. Son una gent que van fent la viu viu i per això mai han estat il·legalitzats. Perquè es varen poder presentar a les eleccions post franquisme amb el vist i plau del Bunker? Seria una cas semblan al PNV a .
@af_21

@xevhi @Obiols
No se la fotran fins q el mossèn surti de la garjola, la gent deixi de planye'l i sigui evident de quin peu calcen 😕
Sabia molt bé q feia, quan va decidir "tornar" 😒

@Obiols @xevhi
Recordes q tot el govern havia marxat?
Crec q li va sortir malament la jugada en no guanyar el 20-D i q ha hagut de passar més temps tancat del q es pensava: just premi x qui confia en acords amb ñordia, x poder protagonitzar una arribada triumfal.
Poso al mateix sac l'ulleretes d'exteriors.
La resta, sí són ± de plànyer.

@af_21
Però hi ha una cosa que no entenc. Sí es pensava que no estaria tant temps a la presó, com dimoni es capaç de fer costat a un Pedro Sánchez que tothom sabia que li faria la pirula? Fins i tot jo sabia que els faria la pirula. A menys que hi haguin uns tempos pactats perquè el mossèn surti de la presó en un temps prudencial.

@xevhi

@Obiols @xevhi
La lletra petita q nomes ells coneixen 😐
Vaig tenir clar q no era només una sospita ± generalitzada quan vaig entrar a una conversa amb gent de l'aeròdrom de Sbd.
Era a finals del 17 i parlaven d'uns viatges nocturns escortats.
Vaig fer unes quantes classes més, però després del 20-D no en van fer més comentaris.

@af_21 @xevhi Ara estic amb el tema del llibre d'en @KRLS i la veritat es que en alguna cosa molt aïllada, sembla escrit per el mateix @boye_g Diuen molt però no diuen res. Molt parlar del conill que vol menjar en un restaurant amb una reunió amb Anna Gabriel i poc parlar del contingut de la mateixa.

Inicia la sessió per participar a la conversa
soc.cattube.org

soc.cattube.org! ets català? nosaltres sí!