@Obiols hagués passat el mateix amb qualsevol president. @QuimTorraiPla

@spla
Obrir des controladament com es va fer ha provocat que siguem el país amb més contagis, cosa que porta dient el @QuimTorraiPla de fa molts dies, mesos. Son uns incompetents i ara no hi ha el @QuimTorraiPla. Gent que ocupa càrrecs que no tenen ni idea. Més igual de quin partit sigui. S'han de prendre decisions valentes i passar del que diguin els fdgp de les discoteques. Toc de queda a les 10 de la nit .

@Obiols amb el president Quim Torra els de Junts deia-ho que el culpable de tot era la Verges de ERC doncs segons això amb el president Aragonés el culpable hauria de ser Argimon de JxCat. No?
@QuimTorraiPla

@spla
Deien que el culpable era Torra i la Verges amagant dades al Torra i entretenint avions amb ajuda. De totes maners ja he dit que me la sua qui sigui tant ER com Junts. Tots dos al carrer. Son uns incompetents. Els culpables son tots dos abans i ara. Han de dimitir en ple.

@QuimTorraiPla

@Obiols només dic que cal ser coherents: el culpable és sempre el president o és sempre el conseller de Salut. No val canviar en funció de si és del meu partit o no.

@spla Collons es el que he dit des de el primer dia. Torno a dir que me la sua de quin partit sigui aquesta gràfica demostra la seva incompetència. Aquí sí que no hi ha excusa de que Madrid ens roba. Son uns fills de puta tots 3 partits.

@spla
Per salvar la merda del turisme ens estem carregant altres negocis. On treballa la meva dona ja hi ha la meitat de la plantilla a casa perquè els nens van anar de festa. Clar com que no podien estar a casa ara paguem tots/es plegat. Que collons es això?

@QuimTorraiPla

@Obiols sí és incomprensible que tenint la R<1 ho obrissin tot gairebé de cop i esperesin a R>3 per fer quelcom.

La gent estava cansada i bla, bla, bla. Ok. Però haurien d'haver transmès el missatge de compte que cal fer bondat, que hi ha covid per estona. Però no.

Ara amb R>3 doncs toca el que toca. Però que no posin cara de bons minyons ja que no han sabut transmetre el missatge com gent assenyada i clar ara a treure la porra.

Inicia la sessió per participar a la conversa
soc.cattube.org

soc.cattube.org! ets català? nosaltres sí!