cotxesxrep àrea metropolitana Barcelona xat, [18.02.20 00:24]
[Reenviado desde Cotxes per la República (m)]
Índex:
🅰️ Convocatòria
🅱️ Consells de seguretat
➕ Què més cal saber
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🅰️ Convocatòria

Data: Diumenge 23 de febrer.

1️⃣ La passejada es durà a terme entre les 13 i les 21h (cadascú en funció de les seves possibilitats, i fent els descansos recomanats cada 2 hores, si escau)

2️⃣ Entre les 13 i les 15 els vehicles circularan entre les següents sortides de l'AP7 en funció de la comarca de procedència:
👉🏻 Alt Empordà: 1 a 5
👉🏻Gironès, Pla de l'Estany, Garrotxa i Baix Empordà: 6 a 8
👉🏻La Selva: 8 a 10
👉🏻 Vallès Oriental i Osona: 11 a 17.
👉🏻 Vallès Occidental, Barcelonès, Bages, Baix Llobregat, Anoia i comarques de Ponent: 18 a 25
👉🏻Alt Penedès, Garraf i Baix Penedès: 26 a 31
👉🏻 Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp i Ribera d'Ebre: 32 a 38
👉🏻 Baix Ebre: 39 a 40
👉🏻 Montsià: 41 a 42

3️⃣ Els de la resta de comarques per on no passa l'AP7 circularan entre els sortides de la comarca que els quedi més propera.

4️⃣ Entre les 15 i les 19, tots els vehicles de qualsevol comarca ens concentrarem entre les sortides 18 a 25

5️⃣ A partir de les 19 reprenem la distribució inicial (punt 2️⃣) i desconvoquem a les 21

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🅱️ Consells de seguretat

☝🏻A continuació us oferim una sèrie de consells de seguretat que cal tenir molt en compte durant la passejada. Si els agents ens aturen, tindran unes ganes boges de denunciar-nos, així que hem de complir escrupolosament amb la normativa per tal de no donar-los cap motiu.

🌞Abans de sortir 🏠

1️⃣ ✅ Omplirem el dipòsit del vehicle a Bonàrea, Esclatoil, Petrolis independents o Petrocat (tot i que aquesta està controlada per Repsol). El combustible a les àrees de servei de les autopistes és molt car.

2️⃣ ✅ Portarem el menjar i l'aigua de casa. Si necessitem comprar ho faren als comerços locals o al Bonpreu/Esclat 🍏 per tal de no consumir a les àrees de servei de l’autopista

3️⃣ ✅ Portarem el carnet de conduir en vigor i actualitzat, el permís de circulació, i la targeta d'inspecció tècnica del vehicle amb l'últim informe de la ITV i l'adhesiu corresponent enganxat al parabrisa per a tots els cotxes que superin els quatre anys d'antiguitat.

4️⃣✅🔺🔺 Portarem dos triangles de presenyalització de perill i almenys una armilla reflectant d'alta visibilitat. És aconsellable que l'armilla es trobi dins de l'habitacle (no al maleter), per així poder dur-la posada abans de baixar del vehicle.

5️⃣✅ 🔧 Portarem les eines necessàries per al canvi de roda, si el vehicle no porta pneumàtics que puguin circular desinflats.

6️⃣❌ No beurem alcohol ni psicotròpics o estimulants 💊🍷

7️⃣✅ És recomanable disposar d’almenys una càmera que pugui estar gravant permanentment cap endavant, i així disposar d’un mitjà de prova en cas que calgui. Si és possible, es recomanable també portar una altra càmera que enfoqui el conductor (per evitar ser denunciat falsament per dur auriculars, per exemple), i una altra dirigida a la part posterior del vehicle en sentit contrari a la marxa.

8️⃣✅ Si és possible, buscarem almenys un/a acompanyant 👫per tal que aquest/a pugui utilitzar el telèfon mòbil per capturar imatges o enviar missatges per tal de comunicar als altres participants possibles incidències o qualsevol altra informació d’interès.

🚗 Durant la passejada 🚙

9️⃣❌ No beurem alcohol ni psicotròpics o estimulants 💊🍷

1️⃣0️⃣❌ No farem ús amb el vehicle en moviment de dispositius com ara pantalles amb accés a internet.💻

1️⃣1️⃣❌ No utilitzarem cascos o auriculars

1️⃣2️⃣❌ No utilitzarem dispositius de telefonia mòbil i qualsevol altre mitjà o sistema de comunicació 📱

1️⃣3️⃣✅ ➡️ Circularem normalment per la dreta i el més a prop possible de la vora de la calçada, excepte si hem de fer un avançament

1️⃣4️⃣‼️⚠️Si hem de fer un nou avançament podrem romandre al carril que hàgim utilitzat per a l'anterior, si podem fer-ho sense molèstia indeguda per als conductors de vehicles que circulin darrere del nostre més veloçment.

1️⃣5️⃣❌ No circularem a una velocitat inferior a 60 quilòmetres per hora

1️⃣6️⃣❌ No farem un ús immotivat o exagerat dels senyals acústics 🎶

cotxesxrep àrea metropolitana Barcelona xat, [18.02.20 00:25]
[Reenviado desde Cotxes per la República (m)]
1️⃣7️⃣✅ Utilitzarem el cinturó de seguretat, el casc i altres elements de protecció segons escaigui

1️⃣8️⃣👮🏻‍♂️ Obeirem sempre els senyals i ordres dels agents de circulació.

1️⃣9️⃣✅ Emprarem l’armilla reflectant d'alta visibilitat si hem de sortir del vehicle i ocupar la calçada o el voral.

2️⃣0️⃣✅ En cas d'immobilització del vehicle per accident, utilitzarem els triangles 🔺🔺de presenyalització de perill, llevat que les condicions de circulació no permetin fer-ho. Els triangles es col·locaran per darrere del vehicle, com a mínim a 50 metres de distància i en forma tal que siguin visibles des de 100 metres, almenys, pels conductors que s'aproximin. A més, encendrem el llum d'emergència, si el vehicle el porta. Encendrem també els llums de posició i, si s'escau, els de gàlib.

2️⃣1️⃣✅ És recomanable que en cas de ser aturats pels agents de trànsit, l’acompanyant, o el mateix conductor si va sol, gravi tot el que passi

2️⃣2️⃣✅ Pagarem el peatge en efectiu i molt a poc a poc per no equivocar-nos.

2️⃣3️⃣✅ Almenys cada dues hores ens rellevarem al volant amb el nostre acompanyant, o descansarem si anem sols.💤

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

➕ Què més cal saber

Si ens aturen, no ens posem pas nerviosos. Pensem que tenen cobertura legal per fer-ho.

⚫️ En cas de ser aturats pels agents de trànsit, només estem obligats a identificar-nos i a lliurar la documentació del vehicle. No estem obligats a respondre cap altra pregunta. Ara bé, si algú vol entretenir els agents i donar-los conversa, tampoc no hi ha inconvenient: mentre els tinguem entretinguts, no podran aturar algú altre.

🔴 Els agents de les Forces i Cossos de Seguretat podran limitar o restringir la circulació o permanència en vies o llocs públics i establir zones de seguretat en supòsits d'alteració de la seguretat ciutadana o de la pacífica convivència, o quan hi hagi indicis racionals que pugui produir-se aquesta alteració, pel temps imprescindible per al seu manteniment o restabliment.

🔵 Per a la prevenció de delictes d'especial gravetat o generadors d'alarma social, així com per al descobriment i detenció dels qui hagin participat en la seva comissió i procedir a la recollida dels instruments, efectes o proves, es podran establir controls a les vies, llocs o establiments públics, sempre que sigui indispensable procedir a la identificació de persones que s’hi trobin al registre de vehicles o al control superficial d'efectes personals.

⚫️ Els agents de l'autoritat poden practicar les comprovacions en les persones, béns i vehicles que siguin necessàries per impedir que en les vies, llocs i establiments públics es portin o utilitzin il·legalment armes, explosius, substàncies perilloses o altres objectes, instruments o mitjans que generin un risc potencialment greu per a les persones, susceptibles de ser utilitzats per a la comissió d'un delicte o alterar la seguretat ciutadana, quan tinguin indicis de la seva eventual presència en aquests llocs. Els ciutadans tenen el deure de col·laborar i no obstaculitzar la tasca dels agents de l'autoritat en l'exercici de les seves funcions

🔴 També podran dissoldre les concentracions de vehicles en les vies públiques i retirar aquells o qualssevol altra classe d'obstacles quan impedissin, posessin en perill o dificultessin la circulació per aquestes vies

‼️ Tingueu present que aquesta convocatòria es fa al marge de qualsevol entitat o organització, de manera que en cas de denúncia probablement cadascú haurà d’assumir el cost de la sanció. Tanmateix, si algú és denunciat, ens ho pot fer saber per tal de buscar suport legal

Hace unos años ya en una charleta en el #medialab de #madrid conte rollos sobre #gnusocial entonces.

Y una de las preguntas de una periodista que organizaba aquello fue si existía una hoja de ruta.

Con los años he entendido a lo que se refería con "hoja de ruta" creo. Y de algún modo la importancia de la que hablaba @titi de contar nuestro relato en vez de seguir viendo como lo cuentan terceros.

Y me ha salido una menestra en la que al final nos falta siempre un algo

56k.es/fanta/surfear-oleadas-c

@Cal_Ganxet I una merda. El programa del cual es productor en Toni Soler, ja ho tenien tot amanyat amb en Girauta. Li dient tot per el pinganillo.

RT @QueThiJugues@twitter.activitypub.actor
@LaLlotja@twitter.com 📍L'empresa contractada pel Barça (I3 Ventus) gestiona desenes de comptes a Twitter i Facebook des d'on s'ha atacat:

💥 Messi, Piqué, Guardiola, Xavi, Puyol, Laporta, Font, Benedito, Roures, Torra, Puigdemont, Junqueras, ANC, Òmnium, TsunamiD

📻DIRECTE👇
play.cadenaser.com/emisora/ser

@Laiesken La veritat es que em preocupa ben poc les collonades de can barça.

We provide a payment system that makes privacy-friendly online transactions fast and easy.
taler.net/es/

♲ @Ciberpunyetes@twitter.com: Avui fa 27 anys que el Parlament va aprovar els #Segadors com a Himne Nacional de #Catalunya. La seva #història i les diferents versions. www.magradacatalunya.cat/2020/…

Una nota, insidiosa, sobre la hoja de servicios de Billy el niño
La lectura de la hoja de servicios de esa escoria humana a la que conocemos con el nombre de Billy el Niño me ha traído a la memoria hechos dolorosos. El día 27 de septiembre de 1976, primer aniversario de los últimos fusilamientos de Franco, me encontraba, en compañía de unas amigas, en una casa cercana a la glorieta de Bilbao, en Madrid. A eso de las ocho o las nueve de la tarde sonó el timbre...
carlostaibo.com/articulos/text

Catalunya talla, [17.02.20 20:19]
▶️ I demà, dimarts, què? Doncs per no perdre el costum, us podeu atansar al tall 128 de Meridiana o al tall 65 de Girona. Us recordem que demà, malgrat ser dimarts, no hi ha tall a Entença, perquè es fa cada dues setmanes.

🚧 Tall de Meridiana-Dia 128
📌 Estació de Fabra i Puig
🗓 Tots els dies de l'any
⏰ De 20:00 a 22:00 hores
🕴Entre 150 i 500 persones
🌐 t.me/MeridianaResisteix

🚧 Tall de Girona-Dia 65
📌 Crtra. de Barcelona/Emili Grahit
🗓 Tots els dies de l'any
⏰ De 20:00 a 21:00 hores
🕴Entre 50 i 150 persones
🌐 t.me/seguimAlTall

Vassall, Súbdits??? Nooo
Volem decidir.
El 9 de Maig tots a votar !!!!
#El9DeMayoAUrnas @consultaestatal@twitter.com

♲ @asrafil@pod.geraspora.de:

Lista la primera versión estable de Trident OS basado en Void LinuxEn Octubre del año pasado compartimos aquí en el blog la noticia de la decisión por parte de los desarrolladores de Trident OS de migrar de BSD a Linux debido a que desde su perspectiva existe cierta incompatibilidad de hardware, soporte, ademas de la incapacidad de poder deshacerse de algunos problemas que restringen a los usuarios de la distribución, el soporte para estándares de comunicación modernos y la disponibilidad de paquetes.

Posteriormente a principios de año, compartimos la noticia de la liberación de la versión beta de Trident OS con el Kernel de Linux, en el cual los desarrolladores de Trident realizaron la migración de BSD a Linux tomando como base a la distribución Void Linux.


blog.desdelinux.net/lista-la-p…
#Ñ #gnu #linux #gnulinux blog.desdelinux.net/lista-la-p…

-Hijo, capicúa viene de las palabras cap y cua, que significa cabeza y cola... ¿has entendido?
-¿Y Caprabo?

@ferranmartin Que grande que es . Me cago en Dios y en la puta Virgen María que le puso unos cuernos a san José de la ostia.

RT @ctxt_es@twitter.com

Nuestro @VeletaWilly@twitter.com dentro del juzgado. Hoy nuestro querido José Luis Cuerda haría una gran película. Willy Toledo en el banquillo.

🐦🔗: twitter.com/ctxt_es/status/122

@spiderdesencadenado ¿Y lo de cagarse en las cuatro columnas que soportan la cagadora de la catedral de san pedro?¿ Cagarse en las pinzas que sacaron a Jesús del coño de la virgen María?

Mostra'n més
soc.cattube.org

soc.cattube.org! ets català? nosaltres sí!