@juansantiago Nitrato con nadie y con nadie quiere decir ni con su esposa. El pobre se mata a pajas.

@Cal_Ganxet que pinten bastos. Ara quan pogui sortir canviaran moltes coses a casa meva moltes. Tornarem al temps de poder estar incomunicats duran mesos com feien els nostres avis i bes avis. Aquesta setmana tocarà fer el pa a casa. No em va donar temps de comprar un congelador com Deu mana i ara tenim que sortir per anar a comprar el pa.

@personamayor Eso es como cuando los médicos nos avisaban de las consecuencias en los recortes den sanidad y nosotros haciendonos pajitas con los goles de Cristiano Ronaldo y de Messi. Ahora todo son lloriqueos y utilizar las impresoras 3D.

Molt interessant de llegir.
LA CRISIS DEL CORONAVIRUS
El virus salta los muros de la cárcel
La enfermedad golpea con desigual fuerza en las prisiones: 13 reclusos contagiados frente a 134 trabajadores.
elpais.com/espana/2020-04-03/e

@spla Dons no tenen el control. Amb això la humanitat està com fa 100 anys enredera. Molts satèl·lits i molta ostia i a les primeres de canto patapam. I procurem que no sigui un virus conseqüència del canvi climàtic que ja veuràs com d'aquí un parell d'anys en tindrem un altre. El que et digui a comprar 4 gallines un hortet una gavià de conills una parella de porcs i una vaca. Ah! i sobre tot molt nitrat.

@noticiesCAT El problema es que no es podria mantenir el sistema tal com està tot parat. Ya em veig com el Avi Pere. Fent anar el hort i tornar a posar gallines , conills i vaques a casa. Menys mal que no vaig fer les obres que deia la dona de fer. Ara jo em començaré a pensar seriosament en posar bestiar a casa. Al menys menjarem carn un cop a la setmana i ous no ens faltaran.

RT: - Salario mínimo = 950€

- Dietas para comer y dormir de un diputado con circunscripción distinta a Madrid - 1.921,20€

- Cuando un cargo público gasta más en dormir y comer que un trabajador en vivir, es que algo no funciona.
nitter.cattube.org/Toni__1978/

@juansantiago Me se de uno que no se quiere poner la mascara porque toma mucho nitrato.

@spla Porta dos dies dient que no ha de passar al mateix que els va passar a . Potser seria millor fer com els de la Moncloa que ja veuen el brots verds abans de veure la curva com cau.

@numberzero Haber sí aprendemos la lacción y dejamos de depender de los chinos para comprar cualquier cosa. Nos hemos cargado el tejido industrial para poder comprar más barato. En otras palabras nos hemos vendido nuestra alma al diablo.

Els alcaldes i les alcaldesses de Catalunya són el pilar bàsic de la nostra arquitectura institucional. Per això el meu agraïment per tota la feina que estan fent per combatre la crisi de la al costat dels seus veïns i veïnes. 947 vegades gràcies!
nitter.cattube.org/QuimTorraiP

hola bona tarda a tothom. Una pregunteta. Sí algú es tant amable de fer-me 5 cèntims. He dit cèntims, ains que mal pensats. He vist que ha sortit un navegador que es diu . Algú sap sí funciona bé? Gràcies.

Jonathan Martínez
@jonathanmartinz
El éxito de la extrema derecha es que dediquéis más tiempo a desmentir sus bulos que a contar vuestras verdades.
nitter.cattube.org/jonathanmar

Anna Veciana
@AnnaVeciana
Apr 2
Permeteu-me que el següent fil sigui, per un dia, personal. Ella és la Marta, la meva mare, metgessa especialista en cures pal·liatives. Ajudar els pacients a morir de forma digna és probablement de les professions més dures que existeixen.
nitter.cattube.org/AnnaVeciana

Albert Torras
@Alberttorras
4h
Darrera aquestes finestres il.luminades de la dreta hi ha un home treballant. Algú que passava per aquí. A qui no li tocava. Que ningú coneixia. A qui han volgut tombar per ser humil, humà. Per demanar perdó quan s'equivoca. Per no ser de la seva casta. Gràcies MHP @QuimTorraiPla

nitter.cattube.org/Alberttorra

Mostra'n més
soc.cattube.org

soc.cattube.org! ets català? nosaltres sí!