Alerta Antifeixista, [03.07.20 09:40]
[Reenviado de Som Antifeixistes ✊]
Ahir un conegut neonazi que viu a Manresa va agredir i robar una samarreta antifeixista a un noi de 14 anys, després de mostrar-li l'esvàstica que porta tatuada.
naciodigital.cat/manresa/notic

@spla
Em el tema d'aquesta aplicació pot demostrar de quin pal van aquesta colla. Es volen comparar amb Estonia quan ells ho tenen per el blockchain i no com una merda de app com aquesta.
@ConsellxRep

@spla Fes la prova entra a la web del consell i li expliques al tio del xat.
@ConsellxRep

@spla Perquè diuen que es per seguretat Em volen vendre que codi tancat es igual a major seguretat.
@ConsellxRep

@spla Collons acabo de tenir una conversa en un xat de la web del @ConsellxRep . El tio m'ha dit que es de codi tancat per seguretat. Li he dit que es just al contrari i em diu que no. Després em vol torejar amb el tema del blockchain, que no se que hi pinta amb tot això. A més tot el que es blockchain es codi obert, segons tinc entès.

@spla , Tu que ets un tio que domina el tema. Estava pensant sí es podria fer un virtualització dels monuments que hi han a . Per exemple el monestir de Sant Pere de Rodes, reconstruir-lo de la manera més fidedigne possible i que la gent pogués donar un tom per dintre del monestir com sí formes part de la historia. Que et sembla, seria viable?

@spla Dons de moment la puta app te tota la pinta que tenia la de tsunami.

@af_21 Com que la meva familia viuen en cases de pagès, ja els hi he dit que no sortin de casa seva i llestos.

@ConsellxRep El programari de la identitat digital del @ConsellxRep Solament serà vàlid amb i . Amb dos collons. Ja comencem a fer les coses malament. Dons a la merda.

RT by @ConsellxRep: Ara mateix a Perpinyà, signatura del Conveni de Cooperació entre el Consell per la República i la Delegació a Catalunya Nord del mateix Consell. Un conveni que oficialitza el protocol provisional que existia fins ara entre les dues entitats.
nitter.cattube.org/ConsellNord

2020-07-04 15:44:28

@af_21 O deixar passar la gent que sigui de pas. Hi han coses que no s'entenen.

@af_21 Jo vaig amb la meva Rieju Nuuk més content que l'ostia.

Mostra'n més
soc.cattube.org

soc.cattube.org! ets català? nosaltres sí!