Mostra els més nous

CDR Vic - Canal de comunicació, [14.05.21 11:57]
[ Álbum ]
🔶 Cap de setmana.

▪️Divendres 14M.
19h Pl. Major de . Suport Palestina.

▪️Dissabte 15M.
17h. Recotorat . . (Vine amb Bus)

▪️Diumenge 16M.
11.30h Pl. Sant Jaume, . %

18h. . C-17 .

Quina merda ara ha sortit el sol. Au, vaig al hort una estona.

@SerendipiaBCN La del pit sí que la fan. el que passa que el tractament ha passat al Clínic. Tindre que anar a fer quimio al Clínic i aquesta operació es conseqüència del tractament.
@Jordi_Tell

@ElMichel Tampoco se trata de eso. Pienso que ver las cosas con un toque de realidad ayudan a buscar la solución.

@SerendipiaBCN Sí m'haguessin fet la operació de pit que em varen fer al Clínic no sé com hauria anat. A Granollers veus a la gent desmotivada i es veu clarament com van a passar hores. El tracte amb el pacient es molt deficient i està anys llum del del Clínic. Metges que son mitja merda es pensen que son deus. Sort que vaig optar perquè em fessin el tractament al Clínic.
@Jordi_Tell

@ElMichel Hitler aprovecho el momento tal como ocurre ahora. Te animo que busques como se esta finaciando el estado de Israel para darte cuenta como funciona. Un buen comienzo es investigar las empresas mineras que ha en el continente africano, esas que son las causantes de las guerras que allí hay.

@SerendipiaBCN Quan bens de tractar-te d'un hospital com es el Clínic i veus com va el de Granollers, comença a tremolar . I no es un tema de pressupost, es un tema organitzatiu i de gestió. Demà tinc que anar a fer-me un PCR, miraré de penjar un vídeo perquè et donis compte de com va tot.
@Jordi_Tell

@SerendipiaBCN
Demà PCR, dimarts quiròfan. Ara toca les morenes i volen que estigui tot el dia ingressat. Hi han coses que no les entenc. Al Clínic et foten una operació de pit de collons i estàs ingressat 24 hores com a molt. Al Hospital de Granollers per una merda de morenes 24 hores ingressat.
@Jordi_Tell

Bon dia. Avui he vist el dia gris i tenia moltes ganes de treballar. He esperat que comences a ploure per no anar al hort i quedar-me a casa. Encara tinc moltes ganes de treballar però de mica en mica sembla que van passant.

@spla De totes maneres el tema de l'electricitat es molt complicat hi han moltes màfies. Donaria molt que parlar sí hi ha tanta petjada ecològica com diuen per fer electricitat o no els dona la gana de desenvolupar sistemes per crear electricitat a preu tirat i ecològic. Has fet la mili?

@spla Veurem. Vaig a tallar-me el cabell que dimarts vuit estar guapo per entrar a quirofeno. jejejejej

@spla El altre dia vaig llegir que tot plegat s'acabaria amb els ordinadors quàntics. També em sembla una burrada el que consumeix Facebook per posar un m'agrada.

@spla No se pas. Hi ha molta gent que els dona per unionistes amb el paper que han fet i fan des de Madrid.

Mostra els més vells
soc.cattube.org

soc.cattube.org! ets català? nosaltres sí!