Mostra els més nous

ha impulsat @ElHuffPost:

Jon Iñarritu (EH Bildu): "Las nuevas generaciones no entenderán que en el año 2021 hay a quien le parece divertido, un festejo, torturar y asesinar a un animal en una plaza en medio de aplausos".

nitter.cattube.org/ElHuffPost/

2021-04-20 15:08:42

R to @cat_nordic: (4/4) És un escàndol majúscul i s’ha d’acabar. Afortunadament, JxC hi està dedicant esforços i espero q també informin la Comissió EU.

Més accions com aquesta, a CAT i a la UE, i menys apuntalar el règim corrupte i fallit amb taules sense diàleg, ni mediadors!

BN i seguim!✊😘
nitter.cattube.org/cat_nordic/

2021-04-20 21:22:28

Mostra el fil

R to @cat_nordic: (3/4) I amb això, no només perpetúen la seva hegemonia de dubtosa reputació sinó que, a més, destrueixen la base productiva i econòmica del país.

I no ens oblidem que tot això (i unes quantes més de grosses q us en podria explicar), ho fan fora de la llei europea vigent.
nitter.cattube.org/cat_nordic/

2021-04-20 21:22:27

Mostra el fil

R to @cat_nordic: (2/4) El teixit industrial de CAT està format bàsicament x PIMES i autònoms. Si no cobren a temps poden tenir greus problemes de liquiditat pq han d’atendre els seus pagaments també. Les grans empreses de l’Ibex35, protegides del ‘deepstate’, abusen de la seva posició de força.
nitter.cattube.org/cat_nordic/

2021-04-20 21:22:27

Mostra el fil

⚠️Aquesta qüestió que ens explica @GorkaKB i que @miriamnoguerasM també ha denunciat al Congreso ñ es molt important i s’ha d’entendre be:

Podríem dir que les empreses de l’Ibex35 ‘canibalitzen’ la resta d’agents productius del país👇

Filet (1/4)

elnacional.cat/ca/opinio/gorka
nitter.cattube.org/cat_nordic/

2021-04-20 21:22:26

ha impulsat @Repmag:

La Bea és una unionista espanyola aprofitada i indesitjable que es dedica a entabanar catalans d'ànima càndida mentre afirma que la catalanofòbia no existeix i que el gobierno espanyol és progressista i genial.

nitter.cattube.org/Repmag/stat

2021-04-20 18:52:55

ha impulsat @OtgerCathalo:

L'objectiu d'ER és colocar La seva gent a ocupar tots els llocs que sigui possible
La menjadora, poc més

nitter.cattube.org/OtgerCathal

2021-04-20 21:35:39

Un servidor tindrà que dormir aquesta nit al menjador. Cagum tot

:ablobdj: :ablobdj:
Elvis Aaron Presley
Rock 'N' Roll 1956
He estado viajando millas Incluso a través de los valles también He estado viajando día y noche He estado corriendo todo el camino Bebé, tratando de llegar a ti Desde que leí tu carta Donde dijiste que me amabas de verdad He estado viajando día y noche He estado corriendo todo el camino bebé, tratando de llegar a ti Cuando leo tu cariñosa carta Entonces mi corazón empezó a cantar Había muchas millas entre nosotros Pero ellos no querían nada Solo tenía que alcanzarte, nena A pesar de todo lo que he pasado Seguí viajando día y noche Seguí corriendo todo el camino Bebé, tratando de llegar a ti Bueno, si tuviera que hacerlo de nuevo eso es exactamente lo que haría Viajaría día y noche Y todavía correría todo el camino Bebé, tratando de llegar a ti Bueno, no hay nada que pueda retenerme O eso podría alejarme de ti Cuando tu cariñosa carta me dijo Que realmente me amabas de verdad Señor sobre mí sabe que te amo Fue El quien me hizo pasar Cuando mi camino era la noche más oscura Él haría brillar su luz más brillante Cuándo Estaba tratando de llegar a ti

Tryin' To Get To You

Mostra el fil

ha impulsat @VilaWeb:

▶ DIRECTE | Comença el debat de @toni_comin amb els subscriptors de VilaWeb, moderat per @vpartal, sobre les novetats del @ConsellxRep

Segueix el debat ací ⬇

pscp.tv/w/1yoJMAVVjqwJQ

nitter.cattube.org/VilaWeb/sta

2021-04-14 17:02:24

Un restaurant francès ha rebut 80.000€ d’ajuts directes.

Un restaurant de Sant Esteve de Palautordera ha rebut 0€ i li han apujat dues vegades la quota dels autònoms.


nitter.cattube.org/miriamnogue

2021-04-14 19:58:12

ha impulsat @VilaWeb:

▶ DIRECTE | Comença el debat de @toni_comin amb els subscriptors de VilaWeb, moderat per @vpartal, sobre les novetats del @ConsellxRep

Segueix el debat ací ⬇

pscp.tv/w/1yoJMAVVjqwJQ

nitter.cattube.org/VilaWeb/sta

2021-04-14 17:02:24

Interessant fil.
@Esquerra_ERC compleix 90 d'anys d'història. Presumeix d'una història impol·luta i se succeeixen les felicitacions. Però la realitat és que sempre que ha tingut poder, hi ha hagut regressió democràtica i nacional i repressió social i política contra Catalunya. Vegem-ho.
nitter.cattube.org/Ludvig1973/

Mostra els més vells
soc.cattube.org

soc.cattube.org! ets català? nosaltres sí!