RT: ⏯️ | Imatges d'aquest vespre des de @hospitalclinic de Barcelona. Els aplaudiments, una imatge que es repeteix cada dia des que va començar la crisi a Catalunya.

Segueix en directe l'última hora del amb @elnacionalcat aquí 📲bit.ly/2QlAeay
nitter.cattube.org/elnacionalc

RT: El MHP ⁦@KRLS⁩, ⁦@toni_comin⁩ i ⁦@ClaraPonsati⁩ denuncien a la Comissió Europea les pressions del Suprem contra els funcionaris de presons catalans i la discriminació per motius ideològics contra els presos polítics.
elnacional.cat/ca/politica/pui
nitter.cattube.org/aleixsarri/

RT: El Tribunal Suprem va desbocat, fins al punt d’amenaçar als funcionaris. Avui, amb els eurodiputats @toni_comin i @ClaraPonsati, ens dirigim a la @EU_Commission amb aquesta carta 👇
nitter.cattube.org/KRLS/status

Hi ha l'abús del dret processal, penal i penitenciari, hi ha la venjança, hi ha el lawfare... i després ve el que està fent el TS espanyol, amenaçant els funcionaris de presons catalans de prevaricació si s'atreveixen, simplement, a fer la seva feina.
vilaweb.cat/noticies/denuncia-
nitter.cattube.org/toni_comin/

Amenaçant els funcionaris de presons, ahir el Tribunal Suprem va infringir els principis de l’estat de dret europeu reconeguts als Tractats. També va discriminar ideològicament els presos polítics violant la Carta de Drets Fonamentals. Avui ho hem denunciat a la Comissió Europea:
nitter.cattube.org/toni_comin/

RT: Le preguntan a la ministra Robles si se arrepiente de las palabras que le dirigió al MHP @QuimTorraiPla y contesta:”nadie era consciente de la evolución de lo que ha ocurrido”, tanto cuesta pedir perdón?
nitter.cattube.org/torrents_d/

RT: El fundamento jurídico que busca el Supremo está en los artículos 2, 3 y 5 del Convenio Europeo de Derechos Humanos y los artículos 1, 2, 3, 4, 6, 20, 21 y 35 de la Carta de Derechos Fundamentales de la Unión... como poco:

@elnacionalcat_e
elnacional.cat/es/politica/el-
nitter.cattube.org/boye_g/stat

Un cop passat el pic i comenci a baixar la corba, què cal fer per evitar que hi hagi un repunt? Fem el que diu l'OMS:
nitter.cattube.org/toni_comin/

RT: Gràcies a les vostres aportacions i als voluntaris/es dels Consells Locals, estem fent entrega de material sanitari a qui més ho necessita arreu del país. 👉🏼Fes la teva aportació: consellrepublica.cat/fras
nitter.cattube.org/ConsellxRep

A la preocupació pels efectes de l'epidèmia sobre la salut i la vida de les persones, s'hi afegeix també l'angoixa pels seus efectes econòmics. Aquesta projecció de la @cambrabcn permet fer-se una idea bastant ajustada de la dimensió d'aquest impacte.
unilateral.cat/2020/03/18/la-c
nitter.cattube.org/toni_comin/

Un passat el pic i comenci a baixar la corva, què cal fer per evitar que hi hagi un repunt? Fem el que diu l'OMS:
nitter.cattube.org/toni_comin/

RT: El @ConsellxRep des de la xarxa de consells locals ha entregat a l'Hospital de Palamós @comssibe 150 mascaretes quirúrgiques elaborades per voluntari@s dels consells. Gracies a tos els consells @CxRSabadell, @CLRPalafrugell, @ConsellNord , @CxRepBesalu
nitter.cattube.org/consell_la/

RT: Acaba de morir Manolos Glezos. Una de las personas que más he admirado nunca.
De joven, arrancó la bandera nazi del Partenón y fue torturado.
Comunista, fue condenado a muerte en los cincuenta, Alcalde asambleario de su pueblo y antifascista en todas las luchas posibles.
Honor.
nitter.cattube.org/jpurias/sta

RT: La deriva autoritaria de Orban es una vergüenza para Europa.

Aprovecha una pandemia y la extrema vulnerabilidad del pueblo húngaro para reforzar su represión👇🏼
nitter.cattube.org/MEugeniaRPa

Impagable entrevista amb Antonio Álvarez Solís, pocs dies abans de #27-O del 2017. A retenir: les seves raons per abraçar la causa independentista i el seu pronòstic sobre com acabarà.

Com molts d'altres, fou alhora comunista i cristià. Descansi en pau.
vilaweb.cat/noticies/antonio-a
nitter.cattube.org/toni_comin/

RT: Como eurodiputado verde alemán expreso mi solidaridad con España y Italia.

No comparto en absoluto la posición de Angela Merkel en contra de los eurobonos.

Solo haremos frente a la emergencia sanitaria y económica con más solidaridad europea.

Es la hora de Europa.


nitter.cattube.org/sven_giegol

RT: Commogut per la mort de Chato Galante. Lluitador insubornable, resilient, coherent. Obert de ment i de braços. El meu condol a la seva família, amics i companys.
nitter.cattube.org/KRLS/status

RT: El COVID-19 se ha llevado a Chato Galante, combatiente por la libertad, preso político de la dictadura, luchador por la justicia universal y contra los torturadores, uno de los imprescindibles de Brecht. Se me rompe el alma. Hasta siempre compañero ✊
m.youtube.com/watch?v=8GoavbWp
nitter.cattube.org/PabloIglesi

RT: Desde Izquierda Unida queremos dar nuestras condolencias a la familia, amigos y compañeras de Chato Galante, luchador antifranquista, preso político y luchador infatigable contra la impunidad de los responsables de la represión franquista. Que descanses en paz @chato_galante
nitter.cattube.org/agarzon/sta

Mostra'n més
soc.cattube.org

soc.cattube.org! ets català? nosaltres sí!